Team Vestfyn oplever betydelig medlemsvækst på tværs af klubber

Foto: Team Vestfyn.
dato

Stor medlemsfremgang for Team Vestfyn, der er et holdfællesskab mellem GV Ejby og Nr. Aaby Båring HK. Det viser den nye opgørelse over DanskHåndbolds medlemstal for 2023.

Team Vestfyn vækster med hele 21 procent – dermed har det fynske klubsamarbejde fået yderligere 66 medlemmer og tæller nu i alt 373 håndboldspillere.

En væsentlig del af succesen skyldes klubbens vækst blandt de 19-24-årige, hvor de går fra seks til 28 spillere. Men også børneårgangene vækster.

På landsplan går DanskHåndbold ligeledes flot frem til det højeste medlemstal i ni år med 107.666 håndboldspillere. En stigning på 4.138 medlemmer.

Resultaterne skaber jubel hos chefen for DanskHåndbolds Udviklingsafdeling, Lars Møller.

”Især glæder det mig, at vi ser fremgang både blandt børn, unge og voksne. Æren skal i stor stil tilskrives vores mange frivillige ildsjæle ude i foreningerne, der leverer et utrætteligt stykke arbejde for at skabe gode fællesskaber og oplevelser for alle. Dem kan vi ikke takke nok for deres indsats,” siger han.

Kilde: DanskHåndbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.