Spændende projektstilling som pædagog søges til Børnehuset Egetræet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehuset Egetræet
Halvej 3
5592 Ejby

Telefon +45 8888 5465

egetraet@middelfart.dk

PÆDAGOG TIL PROJEKTSTILLING – 32 TIMER PR. UGE.

Børnehuset Egetræet søger en pædagog til en spændende projektstilling, 32 timer pr. uge frem til udgangen af 2025.

Vi kan tilbyde dig:

Et hus fuldt af spændende, sjove, nysgerrige og livfulde børn, forældre og personale. Et hus hvor vi arbejder efter en overordnet dagsrytme, og et årshjul for vores fælles tema-arbejder.

I Børnehuset Egetræet arbejder vi sammen om at give børnene helhjertede dage, hvor livsduelighed, livsglæde, selvværd, venskaber, leg, natur, udeliv, kreativitet og barnets og børnegruppernes trivsel er udgangspunktet hver dag.

Børnehuset Egetræett er et hus og en personalegruppe som er opdelt i en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling, med hver sin personalegruppe og en masse samarbejde på tværs af disse grupper. Børnehaveafdelingen er opdelt i 3 grupper med fast tilknyttede pædagoger og medhjælpere, heraf er den ene gruppe for de kommende skolebørn. Vuggestuebørnene opdeles hver formiddag i en "ældstegruppe" og "yngstegruppe".

Vi har en stor udendørs legeplads som vi burger meget, ligesom Ejby Mose, legepladserne i nærområdet, Plejehjemmet Egebo, biblioteket og dyrehold i nærheden ofte er udflugtsmål, og skolen og hallen er nære samarbejdspartnere. Vi har herudover et tæt og frugtbart samarbejde med PPR og flersprogsvejleder m.fl.

Vi kan tilbyde dig en dejlig personalegruppe i evig udvikling, hvor faglig udvikling, samarbejde, et godt grin, humor, arbejdsglæde, fleksibilitet og omstillingsparathed er en del af vores spændende og afvekslende hverdage.

Vi arbejder ud fra Middelfart kommunes dagtilbudsfortælling:

https://middelfart.dk/media/u0werpj4/mid-kom_dagtilbudsfort%C3%A6lling_webtilg%C3%A6ngelighed_a1b.pdf

Vi søger:

  • En ny kollega som er uddannet pædagog, med praksiserfaring gerne fra at arbejde med børn i udsatte positioner; og som tager ansvar for at etablere tætte og udviklende relationer til børnene.
  • Du har lyst til at igangsætte og fastholde deltagelse i lege og aktiviteter med børnene, og du kan observere, analysere og understøtte børnenes venskaber, vores pædagogiske læringsmiljøer og børnenes deltagelsesmuligheder her i.
  • Du vil bidrage aktivt med at videreudvikle vores hverdag, både på vores pædagogfaglige møder, på teammøder og i dagligdagen, med din faglig viden og dine holdninger, så vi sammen støtter børnenes udvikling bedst muligt.
  • Du vil bidrage i vores igangværende faglige udviklingsforløb om pædagogers relationskompetence og "det nye børnesyn", som ledes af konsulenter fra KompetenceUniverset. Du kan og vil arbejde med at videreudvikle egne og dine kollegers forholdemåder til børnene udfra dette børnesyn.
  • Du ved, at vi alle trives bedst når vi alle støtter hinanden og arbejder for fælles mål.
  • Du trives i en omskiftelig hverdag, hvor omstillingsparathed og flexibilitet er en del af vores hverdag.
  • Måske er du videreuddannet inden for motorik, børns sproglige udvikling, sansemotorik, sanseintegration, theraplay, Marte Meo eller andet spændende.

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om os og om stillingen, vil vi værdsætte at du besøger os.

Stillingen er til besættelse fra 1./7. eller hurtigst muligt derefter.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 17./6.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Der indhentes børne-og straffeattest i forbindelse med ansættelse.

For yderligere oplysninger:

Kontakt: Leder Britta Ellebæk Frederiksen tlf: 24984659 , mail: Britta.ellebaekfrederiksen@middelfart.dk eller
Pædagogisk leder: Annemette Juhl tlf:23491909, mail: Annemette.juhl@middelfart.dk

Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, med et sundt arbejdsmiljø, god ledelse og mange muligheder for udvikling. Vi er en kommune, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.opdagmiddelfart.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (32-32 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Egetræet, Halvej, 5592 Ejby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052819

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet