Kokkeelev søges til dynamisk team på Fjelsted Skov Hotel & Konference

Profilbillede
dato

Fjelsted Skov Hotel & Konference søger en kokkeelev med tiltrædelse 1. august 2024.

Vi ønsker os en elev, der brænder for at dygtiggøre sig inden for kokkefaget, tænker kreativt og måske kan byde ind med en skæv tilgang til tingene. Vi er bag dig under din uddannelse, og forventer derfor ikke, at du kan alt på forhånd. Hos os er der plads til leg og fejl for at finde frem til det bedste resultat, og vi sikrer løbende, at vores elever er på rette kurs og får den nødvendige sparring. Vi er selv lidt nørdede og tager gerne på sanketur, surdejskurser, besøger fermenteringsvirksomheder og tager ismesteruddannelser, ligesom vi tilbyder kortere volontørbesøg på andre restauranter.

Vores arbejdsmiljø:

Vi tilbyder et sundt og velfungerende arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på de bløde værdier. Vi er en familieejet virksomhed og vægter derfor vores medarbejderes familieliv højt og udviser fleksibilitet. Det tror vi bl.a. er grunden til, at flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mere end 20 år. I øjeblikket huserer syv fastansatte kokke, to konditor og tre elever i køkkenet, men vi har også plads til dig! Vi har et godt socialt sammenhold på tværs af vores forskellige faggrupper og aldersgrupper, og vi bruger også gerne fritiden sammen i sociale sammenhænge.

Hos os venter en alsidig arbejdsdag, hvor du også kan forvente at have kontakt til vores mange gæster, og hvor du har rig mulighed for at få indflydelse på valg af råvarer og sammensætning af menuer.

Dagligdagen på Fjelsted Skov:
Vores daglige fokus ligger på konference- og selskabsarrangementer samt vores hyggelige Café i midten af hotellet, hvor gæster både kan gøre stop til frokost og aften. Vi laver ærlig, hjemmelavet mad fra bunden til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Derfor sætter vi en lige så stor ære i at servere en karbonade, som når vi leger med den finere gastronomi til særlige arrangementer.

Vi er placeret i naturlige omgivelser med søer, skove og stier, og i vores folde hygger vores camerounfår og krondyr sig. Vi har anlagt en frugt- og bærhave, og vi stiler efter at anvende vores egenproduktion mest muligt i køkkenet, ligesom vi allerhelst anvender lokale grøntsager og produkter.

Send os en ansøgning, hvis du drømmer om at være en del af et dynamisk team med gode arbejdsforhold og godt kammeratskab. Vi beskæftiger omkring 30 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Hos os er stemningen uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne.

Vi har 14 moderne selskabs- og konferencelokaler udsmykket med lokal kunst, hvoraf det største kan rumme 200 konferencedeltagere. Derudover har vi 74 nutidigt indrettede dobbeltværelser til overnattende gæster.

Du vil få en vagtplan med mulighed for stor fleksibilitet, og du kan forvente at have fri hver anden weekend. Vi arbejder cirka 11 timer per vagt og arbejdstiden er typisk fra kl. 10 – 21.

Vi er medlem af HORESTA og aflønner efter overenskomsten.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest uanset om du almindelig elev eller voksenelev over 25 år.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fjelsted Skov Hotel & Konference I/S, Store Landevej, 5592 Ejby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067479

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet